آموزش استفاده از Purge در فوتوشاپ

آموزش استفاده از Purge در فوتوشاپ

ابزار Purge در فوتوشاپ چیست و چه استفاده ای از آن میتوان کرد

آموزش استفاده از Purge در فوتوشاپ

آموزش استفاده از Purge در فوتوشاپ

ابزار Purge یکی از ابزار های سرعت بخشیدن به نرم افزار فوتوشاب به حساب میاد و همچنین کارایی نرم افزار رو بیشتر کنید برای طرحتون در این پست قصد داریم این ابزار رو بهتون معرفی کنیم هنگامی که در حال طراحی کارتون هستین فوتوشاپ به صورت پیش فرض و یا حافظه ی موقت در حالت Clipboard نگه میداره و زمانی که در طراحیتون به مشکل بر بخورین و بخواین به حالت قبل برگردین میتونید از دستور Undo استفاده کنید که در توضیحات پست با تصویر بهتون اطلاع داده میشه با ما باشید

ابزار Purge

۱: رفع مشکلات و حافظه ی نرم افزار

۲: بک آپ طرح های انجام شده در حافظه ی موقت

خب دوستان آموزش استفاده از این ابزار به همراه تصویر براتون به نمایش گذاشته شده برای ادامه ی آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید با تشکر

خب دوستان نحوه ی استفاده از این ابزار :

آموزش استفاده از Purge در فوتوشاپ

شما از مسیر Edit < Purge میتونید به این ابزار دسترسی پیدا کنید یا استفاد از کلید ترکیبی Control + Z که برای یه حالت استفاده میشود

برای آنکه بخواهید حافظه ی نرم افزار رو تخلیه کنید میتونید از قسمت Option استفاده کنید و در صورتی که این اقدام رو انجام بدین دیگه دسترسی به قبل رو ندارین

گزینه ی Undo : زمانی که روی طرحتون کاری رو خراب کردین میتونید به قبل برگردین که میتونید از این گزینه استفاده کنید و کلید ترکیبی Control + Z در صورتی که نیاز به بازگردانن بیشت از ۱ بار دارین از کلید ترکیبی Control + Z + Alt استفاده کنید که شما رو به انتهای هیستوری برمیگردونه

گزینه ی Clipboard : زمانی که بخواین کاری که انجام دادین رو بدون تغییرش کنید از این گزینه استفاده میکنید

گزینه ی Histories : ذخیره ی کار در حافظه ی فوتوشاپ

گزینه ی All : در صورتی که میخواین تمامی تغییرات رو بدون دستکاری کنید و نشه به عقب برگردونید از این گزینه  استفاده میکنید

موفق باشید

ادوباکس

 

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.